Blog

Trots op de nieuwe website

by JWell Nederland on 11 december 2017 No comments

Al meer dan honderd jaar zijn we specialisten op het gebied van rookgenot. De winkel aan het Fnidsen is de pleisterplaats met al onze producten, advies en zelfs een experience rookkamer. Dat verandert natuurlijk niet, maar we kregen de laatste jaren steeds meer vragen over het mogelijke gemak van een een up-to-date website met informatie en de mogelijkheid tot aankopen. Deze is er nu!


Simpele benadering

Vaping, of E-smoking, is eenvoudiger dan het soms op het eerste gezicht lijkt met alle keuzes van smaken, merken, coils, liquids,  formaten, onderdelen, prijzen en nog meer. Als je het eenmaal weet is het makkelijk. EN juist daarom hebben we twee simpele gedachtes achter de website: leren of bestellen.

LEREN

Om tot de beste keuzes te komen was en ben je altijd welkom in onze winkel in Alkmaar, maar kan je met de informatie onder de sectie ‘Info’ jezelf goed op de hoogte stellen.

BESTELLEN

Als je eenmaal bekend bent met vaping en je bent tevreden over de producten die we samen hebben gekozen, maken we het je graag makkelijk met de overzichtelijke webshop.

 

JWell NederlandTrots op de nieuwe website

Join the conversation